viernes, 23 de abril de 2010

Anàlisi dels personatges de "El Internado"







Aquesta sèrie, com explica el dossier, és una sèrie tova, apta per a tota la família, que barrega una mica la comèdia i el drama, els desenganys amorosos i les situacions desenfadades. Aquesta sèrie a través dels actors representen un ampli ventall d'edats, i està programada en una franja horària de gran audiència. A continuació descriuré més detalladament els personatges Ivan, Jacienta i Noiret.
IVAN:

1. Indicis externs: L'Ivan és un noi atractiu, alt i prim, camina d'una forma desenfadada , com si no tingués por de res. El vesutari que fa servir és l'uniformeque tots els alumnes de El Internado porten.

2. Indicis externs: Aquest personatges fa veure que és una persona dura com una pedra, que res del món el pot fer patir, però realment és tot el contrari. Quan discuteix amb algú se li veu fred com un gel però quan el personatge està sol podem observar com realment és tot un paper que vol fer creure als seus amics. La causa de que l'Ivan sigui així va ser tenir un pare que maltractava a la seva mare. Però realment no eren els seus pares biològics sinó que el van comprar a un jove drogadicte. És a dir que la dura vida que ha tingut li ha fet ser com és.

3. El seu rol: A la sèrie sempre ha mantingut un rol de lideratge entre el grup d'amics. És a dir, sempre ha lluitat perquè tot l'entramat dels dolents sortís a la llum, juntament amb els seus companys. Tot això amb una actitud molt valenta.


Aquest personatge comparteix moltes de les contradiccions que apareixen a la pauta d'anàlisi com són: gentil/violent; graciós/ apàtic i sensible/dur.

JACINTA:

1. Indicis externs: Jacinta és una senyora gran, baixeta i primeta. Sempre va vestida amb camisa blava amb una americana a sobre i una faldilla negra. Es tracta de la conserge de l'internat, i gairebé sempre porta una carpeta on té les tasques a tealitzar durant el dia.

2. Indicis interns: A partir de perdre l'úica filla que va tenir, perquè el pare li va prendre, la seva vida ha estat molt trista. Ha tirat endabant com ha pogut però sense cap alegria, ja que la persona que estimava es va casar amb una altra dona i va viure amb la seva filla.

3. El seu rol: El seu rol és el de controlar el bon funcionament de l'internat. Ja que ella és la que coneix tota la història del mateix i fa molts anys que hi és allà.

Aquest personatge també comparteix moltes contradiccions en el seu paper: gentil/violenta; graciosa/apàtica; justa/injusta; sensible/dura; valenta/cobard i lleial/traidora.

NOIRET:

1. Indicis externs: Noiret és un home alt, prim, i atractiu. Sempre va molt ben arreglat i molt elegant.


2. Indicis externs: A la sèrie és el pare adoptiu de l'Ivan. És a dir és el que va comprar a l'Ivan. És una persona molt freda i calculadora que mai té en compte els sentiments dels altres i tampoc l'importen. Tot i que en el moment clau de la sèrie en el qual havia de matar al seu fill es va veure que sí tenia amor cap a ell ja que no va ser capaç de matar-lo.

3. El seu rol: El rol a la sèrie ha estat de dolent en les sis temporades tot i que com he explicat anteriorment al final de l'últim capítol ens va sorpendre a tots.

Finalment dir que en aquest personatge, al igual que en tots dos anteriors, estan presents diferents contradiccions, com són: sensible/dur; valent/cobard; tanquil/nerviós i lleial/traidor.

No hay comentarios: